bookmark 1 show style1 City date_range 21 April 2024

Carl Verheyen Band

Legendariska Supertramp-gitarristen Carl Verheyen kommer på exklusivt besök med sitt femmannaband och nya plattan Riverboat Sky i bakfickan. Guitar Magazine har Verheyen på sin tio-i-topp-lista över världens gitarrister och Joe Bonamassa har honom som referenspunkt för hur långt han själv kommit i gitarr-spelet. 

Carl Verheyen är helt enkelt en av de stora katterna med 17 egna album och två gitarrböcker på sitt samvete. Dessutom inspelningar och turnéer med legendariska Supertramp och åtskilliga studio-timmar med musik för tv-serier och filmer som Seinfeld, Star Trek och Ratatouille!

BB King och Joe Bonamassa, Cher, Bee Gees och Steve Copeland är några som betjänats av denne blivande 70-årings mångfasetterade spel. 

Tillsammans med sitt namnkunniga band bjuder denna LA-baserade genre-överskridande supergitarrist in till en sprakande afton med tyngdpunkt i bluesen men där diftonger av jazz, rock, country och även bluegrass tar sig in. 

Carl Verheyen Band:

Carl Verheyen - gitarr och sång
Dave Marotta - bas
John Mader - trummor
Troy Dexter - gitarr, keyboards, sång
Hollye Dexter - körsång

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla