bookmark 1 show style1 City date_range 25 April 2024

Broar

Passar barn i åldern 4-8 år.

Av Ingrid Olterman Dans

Broar handlar om möten. Vi binder samman och ger tillgång till platser och till varandra. Ett spännande rum skapas för lek och för utmaningar. Balansera, gunga eller att röra sig igenom och sedan över. Med klanger från Stinas harpa och rytmiska stora gongar bygger vi broar mellan musik och dans, mellan dig och mig, mellan likheter och olikheter.

Christian skapar ljus som får rummen att glöda medan Åsa och David dansar tillsammans med varandra och med publiken. Jon skapar ljud och rörelse som rör sig likt vågor i ett mjukt och vågformat rum och med ett sidentak omfamnar vi platsen, rörelsen och varandra.


Publiken bjuds in och det ges möjlighet till eget utforskande. Tillsammans upplever vi, men också var och en, i sitt eget tempo. Vi får se, höra och känna oss fram.

Koreografi: Ingrid Olterman
Scenografi: Camilla Ed
Dans: Åsa Lundvik Gustafson,
David Nondorf
Musikkomposition: Sten Sandell
Slagverk: Jon Fält
Harpa: Stina Hellberg Agback
Ljus- teknik och ljusdesign:
Christian Farcher

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla