bookmark 5 shows style1 City date_range 18 August 2024 - 1 December 2024

Familjekonsert: Fem Myror - jazzversionen

Fem myror är fler än fyra elefanter har trollbundit generation efter generation, men vad vore serien utan musiken? Denna konsert kommer musiken stå i fokus och spelas i jazzversion, tillsammans med dess kompositör; legendaren och trumpetaren Bengt Ernryd. Lägg därtill sångerskan Kristin Amparo, pianisten Alex Zethson, basisten Vilhelm Bromander och trumslagaren Anna Lund så kan det inte bli annat än succé. Räknelåtar, trumpetande elefanter, roliga anekdoter och rörmokarrock blandas med en himla massa solon och sväng som får hela familjen att vilja dansa. Som om det inte vore nog är det 50-års jubileum för serien - så bjud med släkt, vänner och bekanta och kom och fira. O vad det låter bra!

Bengt Ernryd – trumpet & komposition

Kristin Amparo – vokal

Alex Zethson – piano

Vilhelm Bromander – kontrabas

Anna Lund – trummor


TA MED DIG BILJETT ELLER BOKNINGSNUMMER FÖR ENTRÉ. Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.   VÄLKOMMEN!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla