bookmark 2 shows style1 City date_range 16 March 2024 - 10 April 2024

Vuxenlekar

VUXENLEKAR- En stand up om att inte vilja bli stor.

Av och med Elina Du Rietz. Regi: Özz Nujen.

 

Elina vill inte bli stor, hon har aldrig velat bli stor. Man kan kanske skylla på tv-programmet, FARBRORN SOM INTE VILLE BLI STOR, som etsat sig fast i Elinas sinne sedan hon såg den 1981. Elina är vuxen nu, och hon vet om det, fast hon vägrar att acceptera det. 

 

VUXENLEKAR är en stand up om Elina (och kanske hela hennes generation födda på 70-talet) som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, om fördomarna och om åldershetsen i samhället. Om rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och få en chock! Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30. 

 

Elina ses regelbundet på de största stand up- klubbarna i Sverige, samt på tv och film. Senast såg ni Elina i Flykten till Östermalm, och tidigare i allt ifrån Partaj, Solsidan till Jordskott och Tårtgeneralen. 


Föreställningen är ett gästspel, ca 60 minuter lång och spelas på Ö2scenkonst Södermalm, Götgatan 73.

 

Ö2scenkonst stöds av Stockholms Stad och Svante Bergströms Teaterstiftelse. 

 

 

Varmt Välkomna!

www.o2scenkonst.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla