bookmark 6 shows style1 City date_range 20 July 2024 - 28 July 2024

Bruksspelet 2024 - En evig sommar

En hjärtevarm musikal om 60-talet. 

På scenen i ”En evig sommar” ser vi bl a Laila Adèle i rollen som Ritva. Laila har en av Sveriges starkaste soulröster och har spelat på många musikalscener runt om i landet. Tobias Borvin spelar rollen som Ingenjör Holgersson. Han är en älskad skådespelare från Helsingborgs stadsteater som varit med i ett flertal musikteaterföreställningar under åren.
Tillsammans med Lukas Feurst, Moa Lindquist, Amé de Mol, Daniel Magnusson och Bruksspelets starka ensemble får de föreställningen att med sång, dans och dramatik lyftas till en storslagen musikal i 60-tals kostym.

Det här är Bruksspelet
Bruksspelet är sedan 2013 en uppskattad musikföreställning som uppförs under bar himmel inne på anrika Klippans Bruk. Den stora ensemblen, med både musikalartister, skådespelare, dansare och amatörer, gestaltar varje år en ny berättelse som tar avstamp i pappersbruket, Klippan och en omvärld i förändring.

Bruksspelet uppförs på en utomhusscen och föreställningen spelas även vid regn. Ta gärna med regnkläder, då vi inte tillåter paraplyer eftersom de skymmer sikten för andra i publiken. Vid åska eller skyfall pausas föreställningen tillfälligt och återupptas när ovädret har passerat.

Observera att på söndagar börjar föreställningen 18.00

Ungdom = t o m 17 år

Kontakta Bruksspelets kontor om du ska boka rullstolsplats, telefon 0702-729835

Medhavd mat och dryck får ej förtäras inom området

Mer information finns på vår hemsida, www.bruksspelet.se


 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla