bookmark 1 show style1 City date_range 29 June 2024

Sol Vind Vatten & Kör

Sol Vind Vatten & Kör

111 konserter till dags dato, 35 000 sålda biljetter Ted Gärdestads sista kompband, Rock´n Roll Machine, 1991–1996. "Vi gör låtarna precis så som Ted ville ha dem"

En hyllning av Ted & Kenneths låtskatt med bandet som verkligen har en anknytning till Ted. Rock ’n Roll Machine bjöd nyligen publiken på föreställning nr111. 1991 kom bandet i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad.

Vi i Copper Town Harmony och Falu Miner Chords har under åren haft äran att dela scen med en rad kompetenta musiker, bland annat Vocal Six, Östen med Resten - och julen 2023 med fantastiska Solala. Gemensamt för våra gästartister är deras musikalitet och förmåga att sprida glädje, såväl till oss på scenen som till er i publiken. 2024 gläder vi oss extra åt att bjuda på en sommarkonsert ihop med Ted Gärdestads sista kompband, Rock´n Roll Machine. 

Det blir en storslagen föreställning med massor av Ted & Kenneths folkkära och älskade låtar. Deras låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med i ”Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-claque m.fl.”

Teds sista kompband, Rock´n Roll Machine - Copper Town Harmony - Falu Miner Chords 

 Varmt välkomna hit!

 Insläpp fr. kl.17.30

Begränsat antal bänkar, ta gärna med egen fällstol eller Picknic filt

Barn t o m 13 år gratis i målsmans sällskap

Hunden måste vara kopplad

Pausservering finnes.

Föreställningen är ca 2 timmar 45 minuter inkl paus.

Arr: HPM Entertainment – Copper Town Harmony – Falu Miner Chords - Bjursås Hembygdsförening

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla