bookmark 10 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Medeltidsbandet Medeltidsveckan 2024

Välkommen till Medeltidsveckan på Gotland 2024 tema HÄST!
4-11 augusti, 2024

Med Medeltidsbandet har du fri tillgång till Medeltidsveckans alla områden. I bandet ingår marknaderna, medeltida krogar, historiska uppvisningsläger, flera öppna scener och mängder av aktiviteter. Medeltidsbandet behövs för att köpa platsbiljetter till festivalens över sexhundra programpunkter. Medeltidsbandet är helt gratis för alla barn upp till sex år.

 

Medeltidsveckan pågår under åtta dagar, från söndag till söndag, 4-11 augusti, 2024. Årets tema är häst. Upplev en vecka fylld av spänning, äventyr, medeltida toner och ny historisk kunskap. Lär dig mer om hästens betydelse för de som levde på medeltiden och se riddare till häst tävla på Medeltidsarenan.


Upplev världens bästa medeltid!


Medeltidsbandet finns i olika varianter: 


1. Veckobandet (8 dagar) – gäller för hela festivalen, 4-11 augusti, 2024.

2. Halvlängdsbandet (4 dagar) – gäller för fyra sammanhängande, valfria dagar under perioden 4-11 augusti, 2024.

3. Dagbandet (1 dag) – gäller för en dag under perioden 4-11 augusti, 2024.

4. Campingbandet (8 dagar) – gäller för hela festivalen (som veckobandet) samt ger plats på Medeltidsveckans moderna camping eller medeltida läger, 4-11 augusti, 2024.

Bandet ger tillträde till Medeltidsveckans områden samt öppna programpunkter. Platsbiljett tillkommer för majoriteten av konserter, föreläsningar, kurser med mera.


Hela festivalutbudet för 2024 publiceras i ett stort biljettsläpp under våren 2024 på Medeltidsveckans hemsida och sociala medier.


Om Stiftelsen Medeltidsveckan på Gotland:
Medeltidsveckan är en icke-vinstdrivande organisation med folkbildningssyfte. Medeltidsbandet gör att vi kan arrangera festivalen, öppna Visbys världsarv med scenteknik och publikvärdar, stödja våra artister och hålla parker öppna, trygga och rena på ett hållbart sätt. Intäkterna går till allt från hyra av toaletter, sophantering, markhyra, funktionärer, arbetsledning av flera hundra volontärer, hantering av hela programmet och utveckling av framtidens medeltidsveckor med mera.

Läs hela programmet här!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla