bookmark 1 show style1 City date_range 8 March 2024

Fredrik Strage på Steam Hotel

Varmt välkomna till Steam Hotel där Fredrik Strage med sin nya enmansshow tar plats 8/3. Fredrik kommer bland annat prata om rockfestivalernas historia, med speciellt fokus på två mytomspunna svenska megafloppar, och tar med publiken till röjiga rockpartyn, banbrytande musik, benbrytande moshpits och svåra trauman.

 

The Fredrik Strage Festival Tour är en fortsättning på succéturnén Strage on Stage som under 2021–22 lockade stor publik från Malmö till Luleå. Många som läst Fredrik Strage i Dagens Nyheter, lyssnat på podcasten Hemma hos Strage eller sett honom i TV4, ville även se honom live – i vad som beskrevs som stand up-journalistik, underhållande folkbildning och popkulturell predikan.

Nu ställer sig Strage på scen igen för att på sitt oefterhärmliga sätt presentera rockfestivalerna som du förmodligen ska vara glad att du missade.

Vi ses på Steam!

*Åldersgräns 18år

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla