bookmark 4 shows style1 City date_range 25 July 2024 - 27 July 2024

Eksjö International Tattoo 2024

Den 25 - 27 juli 2024 marscherar orkestrar från hela världen in på kullerstenarna i Eksjö.

Evenemanget genomförs nu för trettonde gången sedan 1989. Föreställningarna 2022 blev en stor framgång och har ytterligare stärkt evenemanget. Under 2024 blir vi ensamma i Sverige om att erbjuda ett internationellt Tattoo.

Arenan som är placerad mitt i staden, är omgiven av hus med anor från 1500-talet och där kyrkan, stadshotellet och den stolta ryttarstatyn utgör en del av sceneriet.

Sju orkestrar med sammanlagt ca 400 medverkande kommer att uppträda. Kvalitén på föreställningen kommer att överträffa alla tidigare föreställningar.

Höjdpunkten på föreställningen är avslutningen där samtliga orkestrar tillsammans framför några välkända stycken under ledning av evenemangets musikaliske ledare Robin Wahl.

Vi prioriterar ungdomars intresse för blåsmusik genom att erbjuda ungdomsbiljetter till ca halva priset. Gäller för personer födda 2006 och senare.

Se Hemsida för mer info om orkestrarna. https://eksjotattoo.se/medverkande-2024/

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla