bookmark 5 shows style1 City date_range 27 December 2023 - 20 January 2024

Bettysagorna

I Bettysagorna möter vi den moderna storstadskarriäristen Betty, som med stort ego söker en väg genom sin tumultartade vardag. Samtidigt följer vi sagolandets Muminflickan och hennes sökande efter en saga – sin egen saga. Allvar och farsartad komedi blandas i denna skruvade sagosamling. När gränsen mellan saga och verklighet suddas ut, försvinner även distinktionen mellan rätt och fel?

Efter sin iscensättning av Roomies 2021 är Edina Bekteshi tillbaka till Lokal 16 för att regissera Åsa Lindholms drömska dramakomedi från 2004. Tillsammans med lokalens unga vuxna producerar de allt från scenografi, ljus och kostym till affisch och originalmusik – för att erbjuda en unik scenupplevelse.

Gröna caféet är öppet från 18:30

I rollerna: Agnes Bjuhr, Amela Jujic, Elias Kowalski, Elina Henriksson, Jakob Elofsson, Jonathan Johansson, Klara Andersson, Meja Johansson, Oscar Harley Thorstensson.

Manus: Åsa Lindholm.

Regi: Edina Bekteshi.

Musik & ljud: Edwin Klaesson.

Ljus: Jonathan Johansson.

Teknik: Felicia Bernlind.

Scenografi: Agnes Bjuhr, Edina Bekteshi, Edwin Klaesson, Elina Henriksson, Klara Andersson, Oscar Harley Thorstensson.

Kostym & smink: Amela Jujic, Edina Bekteshi, Elina Henriksson, Klara Andersson, Meja Johansson.

Affisch: Edwin Klaesson.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla