bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 21 november 2024

Måns Möller - Mitt perfekta liv

Måns Möller, den mångsidiga och äventyrliga komikern, återvänder efterlängtat till rampljuset med den nya soloföreställningen ”Mitt Perfekta liv” - standup om autism, restskatt och världens längsta 40års-kris.

Den nya föreställningen lovar att bjuda på en unik och humoristisk inblick i Måns värld, full av skratt och oväntade ögonblick.

Måns har tidigare imponerat med sina fenomenala scenframträdanden i succéerna ”Sveriges Historia” och ”Världens Historia”, men han har lika mycket erövrat svenska hjärtan med sitt brinnande engagemang för Viggo Foundation, en organisation med målet att stötta barn med autisms rätt till rörelse och utveckling.

"Jag hittade mitt perfekta liv genom Viggos devis - det är kul att vara glad. 
Mitt Perfekta Liv är en hyllning till den glädje och tillfredsställelse som kan hittas i det vardagliga.” säger Måns Möller.

Arrangör: Lifeline Entertainment

Biljettinformation

Föreställningens längd  1 tim 30 min

Biljettpris

Ordinarie 530 SEK (inkl. serviceavgift 35 SEK) 
Student 410 (inkl. serviceavgift 35 SEK)
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com Tel: 0583-711730 eller Kulturhuset Sjöängen via sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000.

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån 
allas säkerhet. Läs mer här

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla