bookmark 1 show style1 City date_range 26 January 2024

EXTRAFÖRESTÄLLNING - Live i vardagsrummet – En hyllning för Cornelis Vreeswijk

Vi på Paraply och The Pot bjuder in till exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkomna att upptäcka Karlskronas alldeles egna mötesplats och ta del av magiska kvällar fyllda av musik.

Cornelis Vreeswijk, en av Sveriges mest inflytelserika trubadurer genom tiderna, lämnade efter sig ett musikaliskt arv som har berört och inspirerat generationer. Nu lägger vi till en kväll till med Oskar Appelqvist, Jörgen “Kulan” Nordenhielm, Jan Niklasson och Kristofer Johansson där de kommer att föra vidare Cornelis legendariska låtar i en ny tappning. Välkomna på extraföreställning den 26/1. 

Vreeswijk var mer än bara en sångare och låtskrivare; han var en poet, berättare och en själsförförare. Född 1937 i Nederländerna men kallade Sverige sitt hem, kom Cornelis att bli en av landets mest älskade och inflytelserika vissångare. Hans musik och texter har för alltid präglat den svenska musikscenen och gjort honom till en ikon som lever vidare i alla våras hjärtan och minnen.

Välkomna till The Pots vardagsrum för en fin kväll som hyllning till denna legendar!

Hålltider

Baren i The Pots foajé öppnar – 19.00
Insläpp till vardagsrummet – 19.30
Konsertstart – 20.00

Biljettpris

Konsertbiljett – 295kr + serviceavgift

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla