bookmark 2 shows style1 City date_range 20 April 2024 - 1 June 2024

Nadjas New York

"Nadjas New York 

Om hela världen hade haft en huvudstad, så skulle det vara New York. Det är staden mitt emellan Amerika och Europa – och nu kan du följa med Nadja Karlsson dit för en kväll! Inspirerad av Spritmuseums nya utställning True Crime gör hon en resa på båda sidor av lagen i staden som aldrig sover.  

Du får veta vad de egentligen drack på förbudstidens hemliga lönnkrogar, och smaka på en stad som bjuder på så mycket mer än bara eleganta drinkar och kraftiga sängfösare. Det blir en spännande resa – och när den är slut vet du kanske varför till och med en klassisk bordeauxdruva trivs lika bra som resten av världen i New York? 

Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om mat & dryck. Med henne är en provning alltid mer än bara en provning – det har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp, och resan till New York liknar ingenting hon har gjort förut.  

Välkomna!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla