bookmark 1 show style1 City date_range 16 December 2023

Dekadance Fuck X-Mas 2023

Datum: 16 december 2023
Tid: 21.00 - 03.00.

Insläppet stänger 23.00! Notera tiden för även personalen vill njuta av denna underbara fest!

Plats: H62, så det är att anses som en liten fest med begränsade utrymmen för olika aspekter av utlevnad.

Pris: Fullt pris 350 kr, reducerat pris: 250 kr
Reducerat pris är för dig med begränsad ekonomi - student, arbetslös, sjukskriven eller pensionär. Begränsat antal

Visa alltid upp ID i entrén!
Medlemskap krävs. 
För att bli medlem i Dekadance, besök www.dekadance.se. Medlemskapet är gratis.
Dresscode: Ordinarie Dresscode gäller.


Totalt fotoförbud gäller som alltid, mobiltelefon är endast tillåten inom mobilzonen. Dekadance egna fotografer finns på plats om du vill bli förevigad.


Året närmar sig sitt slut och det är dags att dra julen till det dekadenta korset! Festen äger rum 16e december och vi kryper åter ner i källaren på Hornsgatan 62. Ge er en möjlighet att skaka loss stress och press inför julen, mys med oss, njut med oss, dansa med oss och för några timmar, glöm den mänskliga ytan med oss. Visst är julen temat även hos oss men med vi hoppas att med Dekadance underbara dresscode kan vi leva ut den julfesten vi helst av allt önskar. Den vi kan le åt på jobbets julbord eller dra oss till minnes när familjens gröt ställs fram.

OBS!
H62 har en yttepytteliten garderob så packa helst inga väskor och om du har en väska se till att den är liten. Och då lokalens ytor är begränsade är det ditt ansvar att bedöma om det finns utrymme för den lek du vill ha, och kunna landa därefter. Den här lokalen är nog inte den till vilken du tar din två meters piska eller räknar med att finna en lugn och avskild del för att varva ner. Vill du ha stora ytor är detta inte festen för dig.
Med det sagt ska alla visa hänsyn, lämna möjligt utrymme och ha en fantastisk upplevelse som bara Dekadance kan ge.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla