bookmark 1 show style1 City date_range 15 December 2023

Räfvens Julfest

Äntligen! Räfven är traditionsenligt tillbaka på Fasching och firar i år dessutom 20 år som band. Ny musik släpps denna kväll - med samma gamla glada budskap: öppenhet, kärlek och gemenskap med dans, svett och ös. Kom som du är!

Musikerkollektivet Räfven bildades i Göteborg 2003. De har under sina 20 år tillsammans och genom hundratals vilda konserter gjort sig kända som ett oemotståndligt liveband och deras hämningslösa folkpunk har även vunnit stor publik internationellt. Räfven är gränslösa, precis som världen borde vara. Deras musik och uttryck lånar och reser fritt mellan tider, kulturer, traditioner och kontinenter.

Jonas Lundberg - Gitarr
Loke Nyberg - Fiol
Daniel Wejdin - Tambura
Martin Nurmi - Altsaxofon/tvärflöjt
Johan Wejstål - Dragspel
Rasmus Blanck - Kontrabas
David Fraenckel - Trombon/trumpet
Per Svenner – Slagverk

 

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla