bookmark 1 show style1 City date_range 9 December 2023

Helgkurs: Impro - Nybörjare (december)

Helgkurs - Nybörjare

 

Denna kurs är för dig med ingen eller liten erfarenhet av improvisationsteater. Under två härliga dagar går vi igenom grunderna och övar oss på att försöka sluta prestera. Med lekens hjälp lär vi oss att bejaka våra egna och andras idéer, utveckla vår spontanitet och kreativitet. Du lär dig också vikten av att ta risker och hur roligt det är att "misslyckas". Improvisationsteater är ett enkelt och mycket lustfyllt sätt att lära sig mer om sig själv och utveckla sin kreativitet.

En kurs i improvisationsteater är fantastiskt rolig, mycket enklare än du tror och nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet!

 

Kaffe och te finns i mängder! Såklart blir det paus för lunch båda dagarna!

 

Och ja: Vi har skrattgaranti!

 

Dag: Lördag & Söndag

Datum: 9-10 december 2023

Tid: 09.30-16.00

Pris: 1990 kr

Kursledare: Johan Carlbergl

 

 

Johan är den Mölndalsfostrade skådespelaren och regissören som jobbat med allt från barnteater och tecknad film till isshower och långfilm. Svag för utsikter och ost. Älskar att sporta och bada!

Driver Kvartersscenen 2Lång och är en av Improverkets fasta ensemble. Dessutom är han rösten till Katten Gustav!


Bästa egenskap som kursledare: Min energi och förmåga att skapa god stämning!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla