bookmark 1 show style1 City date_range 24 February 2024

Live i vardagsrummet - Tom Waits kväll med Soft Bonemachine

 

Efter vårens succé vill vi på Paraply och The Pot fortsätta bjuda in till exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkomna att upptäcka Karlskronas alldeles egna mötesplats och ta del av magiska kvällar fyllda av musik.

Den 24 februari kommer trion Soft Bonemachine till Live i vardagsrummet för att förgylla kvällen med sina tolkningar av Tom Waits otroliga låtskatt.

Tom Waits tidiga karriär präglades av en mer traditionell singer-songwriter-approach med album som "Closing Time" (1973) och "Heart of Saturday Night" (1974). Men det var med albumet "Swordfishtrombones" (1983) som hans musik tog en dramatisk vändning. Han började experimentera med ljudlandskap, inkluderade ovanliga instrument och skapade låtar som var kantiga, mörka och fulla av berättelser om nattens skumma underland.

Soft Bonemachine, är trion som utmanar både sig själva och publiken med annorlunda och smakfulla tolkningar av den fantastiska artisten Tom Waits. Även snarlika, träffsäkra versioner presenteras och utlovar konvertering för den oinvigde samt att tillfredsställa den kräsna och knocka den nördiga publiken!

Douglas Unger sång, Fredrik Hermansson piano & Andreas Lundhäll bas är alla musiker med förankring till Stockholm där de arbetat ihop i olika konstellationer. De har till viss del även skrivit musik tillsammans men också medverkat med andra artister som Zara Larsson, Ane Brun, Henrik Dorsin och Tomas Andersson Wij.

 

Hålltider
19.00 - Baren i foajén på The Pot öppnar
19.30 - Dörrar till vardagsrummet
20.00 - Konsert

 

Biljetter

Konsertbiljett - 295kr + serviceavgift

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla