bookmark 1 show style1 City date_range 16 December 2023

Norlie & KKV | Lördagen 16/12 | Lokverkstan

Norlie & KKV | Lördagen 16/12 | Lokverkstan

Hela december är fylld med julbord & julshow hos oss i Lokverkstan. Under samtliga julbords-lördagar adderar vi nu även en konsertserie med eget eftersläpp och separata konsertbiljetter. OBS! Är man redan hos oss som julbordsgäst så ingår konserterna.

Lördagen 16 december gästas vi av Norlie & KKV!

Norlie & KKV

Under hösten 2022 satte Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Under våren 2023 fick publiken för första gången uppleva duon på landets bästa konserthus. Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli förra höstens första/största banger hade kanske nån tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz ”En sån som han (En man som han)” till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största.

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter.

Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Benjamin Ingrosso, Junie och Estraden. Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit. De har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

 

Norlie & KKV har turnerat ständigt sedan början och mellan albumen “Snart” (2013), “Alla våra låtar” (2016) och ”Se på oss” (2019) släppt ett otal singlar, samarbeten och remixer. Duon har lyckats bli folkliga i tysthet och har ett stålhårt band till sin armé av fans som bär dem fram genom en karriär av nästan uteslutande toppar.

 

 

Tider:
22.00: Dörrarna öppnas 
23.30: Konsert: Norlie & KKV
00:30: DJ & dans 
02.00: Området stänger

Biljetter:
349 SEK (Köps på Nortic.se) 

Välkomna! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla