bookmark 6 shows style1 City date_range 29 December 2023 - 13 January 2024

RevyMix 23/24 "Tuta och kör!"

Revymix - Tuta och kör.

I år är vi extra glada att få hälsa Stefan Kivioja välkommen tillbaka. Äntligen är Enok på plats igen och gör trion med Sture, Knut och Enok fulltalig. Vi är också glada att Jennie och Anna fortsätter förgylla vår revy med sina fina röster och sin närvaro på scenen.

Dessutom gör vi plats för vår ärade gäst som nästan har blivit en del av oss - Jojje Jönsson med alla sina kända karaktärer - Blyge Örjan, Dag-Otto och Errolf. Vi får i år se honom i flera andra sammanhang som en del i allehanda sketcher. Såklart finns Håkan, Anders och Jimmy också på plats och blandar komik med musik - då trivs vi som bäst.

Ni kan se fram emot nytt material och även återse några av våra karaktärer.

Okomplicerad humor - det är så det ska vara - och det för 22:a året!

Självklart är vår orkester - Micke, Hjalmar, Morgan och Joel på plats - allt 100% live. 

 

Fredagen 29 december är det "Galapremiär" och då ingår cider & enklare tilltugg i biljettpriset. OBS! Begränsat antal platser denna kväll.

 

Handikapplatser bokas via 0454-52057

 

Sätt extra guldkant på ditt revybesök och boka till ett logi/supé-paket hos Best Western i Karlshamn  tel. 0454-58 87 00

 

Bokningsinformation: www.nojeskompaniet.se/biljettinformation/

 

Välkomna!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla