bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

I Vintertid - julens vackraste musik blandat med klassiska pärlor, filmmusik och musikal

I vintertid

Välkomna att i konserten ”I vintertid” njuta av julens allra vackraste musik framförd av sopranen Emmi Christensson, violinisten Christian Svarfvar och dirigenten Anders Berglund. Konserten arrangeras av Lions Club i Falkenberg och sammanfaller med Falkenbergs Stadsteaters 70-årsjubileum.

 

I Vintertid består av den fantastiska sopranen Emmi Christensson som med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. Emmi har sina rötter i Falkenberg och gjorde i somras en helt utsåld och bejublad musikalkväll på Vallarna. Nu är hon hemma igen och bjuder på julens vackraste musik blandat med klassiska pärlor och film- och musikalmusik.

 

Medverkar gör också Christian Svarfvar, en av Skandinaviens allra främsta violinister. Med examen från Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar vart han än kommer. Sist men inte minst medverkar arrangören och dirigenten Anders Berglund som varit en av Sveriges ledande musikprofiler under närmare 50 år. Anders har under många år haft ett otal uppdrag inom svenskt musikliv som bl a dirigent för Melodifestivalen under inte mindre än 16 år.

 

Konserten den 8 december arrangeras av Lions och sammanfaller med Falkenbergs Stadsteaters 70-årsjubileum.

 

Varmt välkomna på en julkonsert utöver det vanliga!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla