bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Vega Trails

Med inspiration från den amerikanska basisten Charlie Hadens duo-platta Closeness, Jan Johanssons och George Riedels Jazz på svenska, svensk fiolmusik och indisk klassisk musik, kommer nu brittiska duon Vega Trails till Fasching med sin egen version av folkinspirerad duojazz. 

Vega Trails består av kontrabasisten och kompositören Milo Fitzpatrick och saxofonisten och klarinettisten Jordan Smart. Två starka instrumentalister, tungt förankrade i den brittiska jazzscenen med Portico Quartet respektive Mammal Hands. Två själfullt karismatiska ekvilibrister som tillsammans skriver musik med stor rymd och klang på ett sätt som uppdaterar både den ambienta nutida jazzen och den norske saxofonisten Jan Garbareks episka fjordjazz.

 Vega Trails debutalbum, Tremors in the Static, släpptes på Gondwana Records i maj 2022. Nu kommer dessa två unga mästermusiker till Fasching för en kväll med atmosfärisk jazz. 

Vega Trails
Milo Fitzpatrick, bas, piano, percussion
Jordan Smart, saxofoner

 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla