bookmark 7 shows style6 cities date_range 7 November 2023 - 1 December 2023

En vidrig kväll med herr Aurell

Ola Aurell har genom åren spridit flera sånger som ligger "på gränsen", men som klarat sig från dikeskörning genom någon slags finess eller omdöme. Ibland har Aurell undrat hur det ser ut på andra sidan den gränsen. I det verkligt smaklösas rike, där allt havererar i grovheter.

 

Det är dags att ta reda på det.

 

I vår ger sig herr Aurell ut i landet och bjuder in till unika kvällar med opublicerbara covers, ospelbara provokationer och det vidrigaste han samlat på sig på botten av sina mörkaste byrålådor. Kanske blir det genant för alla inblandade. Kanske blir det något alldeles underbart.

 

En kväll att minnas eller hålla sig borta från.

 

Om det trots allt lockar - kom på egen risk.

 

Sagt om föreställningen:
”Jag blev kränkt och kommer därför inte kräva en återbetalning”

 

”Det var en hemskt vidrig kväll. Jag lider än av äckelkänslor. Ja du slog alla rekord i äckel. Hatten av!”

 

”Eventuella påståenden om att vidrigheterna trots allt höll sig inom ens en generöst måttat anständighetsgräns är rent förtal. Och i all sin förfärlighet fanns hela tiden en imponerande finess. Full pott.”

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla