bookmark 5 shows style1 City date_range 8 October 2023 - 3 December 2023

SÖNDAGSKLUBBEN

Söndagsklubben - Var med och spela impro på scenen!

 

På söndagsklubben får du möjlighet att prova dina improvingar på scenen. Du mixas ihop med andra improvisatörer och spelar scener tillsammans. Söndagsklubben är perfekt för dig som vill få mer scentid, testa något nytt eller bara ha en riktigt rolig söndagskväll!

 

När du kommer anmäler du dig genom att skriva upp ditt namn på en lista. Om du har en egen improgrupp och vill prova att spela inför publik går det också bra att skriva upp sig som grupp. Självklart går det bra att bara komma och titta. 

 

Söndagsklubben är öppet för alla oavsett om du aldrig har spelat impro, gått någon enstaka kurs eller är en gammal improräv. Alla får lika mycket scentid och disponeras beroende på hur många som anmäler sig att spela.

 

Söndagsklubbben är ett två timmars improjam som leds av Hjalmar Hardestam. Du kommer kunna köpa både dryck och mat ifrån baren.

 

Praktisk information

Insläpp kl 17:00

Start 17:30, slut ca 19:30.

 

Höstens datum:

24 sept

8 okt

22 okt

5 nov

19 nov

3 dec

17 dec

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla