bookmark 1 show style1 City date_range 18 October 2023

Robert Gustafsson Håller Låda 2.0

Robert Gustafsson har kallats både genialisk och galen, en levande legend och Sveriges roligaste man.

Men vem är egentligen denne komiker, artist och entreprenör? Hur kom det sig att han lockades av skådespeleriet och hur skapar han sina minnesvärda karaktärer?

Det och lite till avslöjar han i denna underhållande föredragsshow:

 

“ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0” “Hur gör Karl´n – Ett skrattretande föredrag” 


Den 18 oktober kommer succéföreställningen till Karlskrona Konserthusteater!

 

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han vågade öppna dörrar som andra såg som stängda och på så sätt öppnade sig helt nya möjligheter för den unge mannen från Skövde.

 

Varmt välkommen till detta underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dessa tillsynes stängda dörrar och framför allt – att ha styrkan att ta sig igenom för att se vad som väntar på andra sidan. Vi får även en inblick i Roberts process när han skapar sina olika karaktärer och unika framträdanden. Denna föredragsshow är humoristisk, inspirerande, intresserande, entusiasmerande och till viss del utmanar den även sin publik till att fundera på sin egen tillvaro!


Biljettpris parkett 595kr + Serviceavgift
Biljettpris balkong 495kr + Serviceavgift

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla