bookmark 1 show style1 City date_range 7 December 2023

Marinka och Kärleken

Pjäsen handlar om den märkliga kärlekshistorian mellan Marina Vlady och Vladimir Vysotskij. En världskänd filmskådespelerska och en av sovjetiska överheten mobbad poet och skådespelare. I tolv scener och med tolv sånger skildras deras kärlek mot det obevekliga slutet.

"Marinka och Kärleken" är skriven och regisserad av Ulf Fembro, som varit teaterchef och konstnärlig ledare på teatrar från norr till söder.
På scenen ser vi som Marina Vlady Anna Lahmer och som Vladimir Vysotskij Joakim Mostberg som båda har en lång karriär som skådespelare på olika scener runt om i Sverige.
Vysotskijs fantastiska sånger är här modernt arrangerade av en yngre generation Fembro, sönerna John och Fritz, som nyligen gjort succé med en nyskriven musikal.
Föreställningen är äkta skådespelarteater som bland annat ställer frågor om kärlekens innersta väsen, dessutom inom svåra förhållanden.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla