bookmark 1 show style1 City date_range 11 January 2024

Jay-Jay Johanson

Det är nu över 25 år sedan Trollhätte-sonen Jay-Jay Johanson debuterade med det Bristol-inspirerade albumet “Whiskey”, som sedan följdes upp med “Tattoo” (1998) och “Poison” (2000). Underground-hits som “So Tell the Girls That I Am Back in Town” och “Believe in Us” fick mycket uppmärksamhet och den eleganta varianten av trip-hop, med stänk av melankolisk film-noir, hade fått sina ledmotiv. 25 år senare har mycket hänt. Jay-Jay Johanson har blivit så betydelsefull att han nu rivaliserar med sina idoler. Man behöver inte nämna Chet Baker, Portishead, Scott Walker eller Massive Attack längre, Jay-Jay har utvecklats och nått längre än så.

Den flersidiga karriären sträcker sig över 20 år. Jay-Jay har turnerat i Kina, Ukraina, Brasilien, Mexico och spelat för utsålda hus i London och Paris. Låten Suffering från albumet Poison finns med i tv-serien Queer as Folk, den första amerikanska dramaserien som skildrar homosexuella mäns och kvinnors liv. Det blev öppningen för en växande fanbase i USA.

Nu är han aktuell med sitt senaste album "Fetish" och en sällsynt konsert på Fasching i Stockholm! Ta tillfället i akt att uppleva Sveriges mest kända doldis live.

 

 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00


Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla