bookmark 1 show style1 City date_range 2 October 2023

14 dagars träningsläger i föräldraskap!

DET ÄR ENKELHETEN SOM SKAPAR SUCCÉN!

Du får ett uppdrag på sms av mig varje morgon i 14 dagar som du ska förverkliga kopplat till din föräldraroll. Dag 15 ses vi alla på zoom och delar våra erfarenheter och upplevelser. Jag kommer då också hålla en miniföreläsning på just temat Medvetet Föräldraskap!

 

Vilka åldrar gäller och om man har delad vårdnad?

 

Lägret funkar för dig som har barn från 5 år och upp till ung vuxen!
Du kan spara alla sms så du kan även göra uppdragen om du skulle misssa en dag eller vilja göra de igen i framtiden! Så det funkar även perfekt även om ni har delad vårdnad.


Vad säger de som varit med tidigare?


"Mysig uppgift:) sonen tyckte jag betedde mig som en hund!"

"Inte säker på att det hade blivit en sån här stund utan din uppgift, antagligen hade vi pratat en stund vid middagen eller efter och sen hade jag gått och vilat. Känner mig inte tröttare och har fortfarande tid att vila WOW! Vi satt i soffan i en timme och kollade klipp. En mysig stund tillsammans."

 

"Alltså så himla roligt och få dessa små uppdrag. Love it. Jag får lite blandat med reaktioner förvåning och tacksamhet, från mina två killar 15 och 13 år. Jag är så pepp på morgondagens uppdrag!"

"Dagens övning var otrolgt fin! Kände hur mycket mina barn betyder för mig och vad de har gett mitt liv!"

"Känns sååååå fint att bli mer närvarande och att fokusera helt, minst en gång per dag,på barnen💕"

 

"Jag får insikter och tankar kring mig själv som människa och som mamma. Hur är man mamma? Vad innebär det egentligen? Vad är viktigt? Vi fick ju en utmaning där vi skulle säga ja till vårt barn en dag och det resulterade i all jag fick snällt ladda ner spelet Hay Day och nu är jag helt fast i spelet."


Boka plats innan den 29/9!!


Kram/Micke

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla