bookmark 1 show style1 City date_range 1 November 2023

Shalosh

 

Trots sitt klassiska jazztrioformat och bandmedlemmarnas djupa förankring i jazz och improviserad musik, går Shalosh sin egen väg med ett sound som en unik syntes av rock, västerländsk konstmusik, elektronisk musik och musik från Mellanöstern. 

Med ett modern pianojazztriosound som för tankarna till Esbjörn Svensson Trio bilades gruppen 2014 av barndomsvännerna pianisten Gadi Stern och trumslagaren Matan Assayag som tidigare haft Jerusalem-baserade bandet Enoma Elish tillsammans. Debutplattan The Bell Garden släpptes samma år och fick fin kritik både på hemmaplan och i övriga jazzvärlden. 2016 ersatte David Michaeli Daniel Benhorin på basposten och sedan dess är trion ograverad. 

Under trions tio år har man undvikit att definiera eller binda upp sig till en specifik genre, musiken är rå, ärlig och progressiv. Genom åren har Shalosh uppträtt på några av världens mest prestigefyllda scener med hundratals konserter och omnämnts som en av världens ledande unga trios. Vad Shalosh betyder? Tre, på hebreiska.

Nu kommer denna unga, uttrycksfulla trio till Fasching! 

Gadi Stern – piano, fender rhodes

David Michaeli - bas

Matan Assayag - trummor

 

------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00


Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla