bookmark 5 shows style1 City date_range 29 December 2023 - 7 January 2024

Bröderna Lejonhjärta - Kampen mot Tengil och draken Katla

Bröderna Lejonhjärta, skriven av Astrid Lindgren och regisserad av Event & Sånt, är en teateranpassning av den älskade barnboken. Pjäsen har premiär den 29:e december på Parkhallen i Borås

Berättelsen utspelar sig i Nangijala och följer två bröder vars band överskrider till och med döden. Genom denna spännande resa, fylld av drakar och andra magiska varelser, lär vi oss vikten av familj och vänskap. Bröderna Lejonhjärta återförenas till slut i en värld av evig fred och glädje.

Den här produktionen är särskilt anmärkningsvärd för sin spektakulära scenografi med rök som väller ut bakom draken Katla samt slående ljuseffekter som skapar en magisk atmosfär. 

Med sin fängslande förmåga att berätta en historia kommer denna föreställning garanterat att locka publiken med sin charm och sina mystiska element. 

Med över 25 års erfarenhet av teaterproduktioner i kombination med deras innovativa inställning till berättande lovar bröderna Lejonhjärta att bli en av de mest fängslande showerna som spelats i Borås hittills! 

Så se till att komma till Parkhallen, Borås för att bevittna denna elektrifierande föreställning där vi tillsammans kan utforska Nangijalas mystiska värld!

REK ÅLDER: Från 5 år
BERÄKNAD LÄNGD: Maximalt 75 minuter - INGEN PAUS 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla