bookmark 2 shows style1 City date_range 24 November 2023 - 25 November 2023

Julbord med eBand i Smedstorp

Vi öppnar en pop-up restaurang! Under två dagar bjuder vi in till julbord i Smedstorps medborgarhus. Vi dukar upp vårt magnifika julbord på buffé med allt vad du kan förvänta sig av det kalla, varma och det söta. Till maten underhåller eBand med snapsvisor och annat skoj. När vi alla är mätta och belåtna bryter vi borden och ger möjlighet till dans.

I priset ingår julbord, underhållning och dans till eBand, välkomstdrinken Vintermumma, stilla vatten och kaffe till efterrätt. Övrig dryck, alkoholfri som alkohol köper man på plats. Vi har fullständiga rättigheter. Det innebär att det inte är tillåtet att ta med egen dryck. Dryckesbiljetter köpes på plats. Vill du beställa dryckesbiljetter innan kan du göra det genom att mejla din beställning till ekonomi@grandensmat.se.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla