bookmark 3 shows style2 cities date_range 19 October 2023 - 19 October 2023

Sustainable Outdoor - Professionals

Med sju år till halverade klimatutsläpp och över 30 nya hållbarhetslagar från EU de närmaste åren, har vi i outdoorbranschen en stor utmaning att ta tag i tillsammans. Samtidigt ökar friluftsintresset och trycket på våra friluftsmiljöer. Det är dags att gemensamt ta ut riktningen mot ett hållbarare friluftsliv. 

Vi bjuder in varumärken, återförsäljare och aktivitetsbolag att inspireras, bygga kunskap och utbyta idéer kring hållbarhet i syfte att accelerera omställningen. Hållbarhet måste vara en del av allt vi gör, så oavsett om du jobbar med marknadsföring, produktutveckling, ekonomi, guidning  eller försäljning är detta en dag för dig!  

Dagen bjuder på utmanande föreläsningar, ny kunskap, nätverksbyggande och möten mellan branschkollegor. Vi avslutar med en middag för de som vill fördjupa diskussionerna och umgås under avslappnade former.  

 

Vi ses!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla