bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

"Storchen" är far till alla barnen

I den här komedin tar vi med er på en galen resa tillsammans med familjen Storch af Bjufsing! Här kolliderar familjehemligheter, kärleksaffärer och TV-produktioner på ett bisarrt och underhållande sätt.

 

Här möter ni Anna som skulle varit med i Svenska Hollywoodfruar, men som bara kom med i “Skånska Helsingborgsfruar”. Hennes make, den övervintrade DJn från 90-talet, som gömmer allt i sin skivsamling. Paleontologen Stina som många undrar vem som grävt fram henne - och varför just här. Den strängt moraliska Gunilla som inte tolererar något annat än dygdigt leverne, och den sluga Sirkka med alla sina hemligheter. Med dessa ingredienser skapas en härlig mix av spänning och humor som garanterat kommer att generera gott om skratt.

 

Men det är inte bara allas hemligheter, dinosaurieben och utomäktenskapliga barn som står på spel här. Vi får också möta den politiskt korrekte kommunordföranden Daniel, den alltiallofixande Kim som gräver fram allas hemligheter, och konstnären Claude som kan konsten att trampa i klaveret, ja förutom en bra värdering i Antikrundan.

 

Det blir en kväll fylld av skratt och härliga ögonblick. Var redo för en rolig och spännande berg-och-dalbane-resa genom en värld av humor, pengar, förvecklingar och spänning. Följ med oss på detta hysteriska äventyr och se var det tar oss.

 

www.bergateatern.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla