bookmark 1 show style1 City date_range 25 November 2023

Sissels Jul

Ingen jul utan Sissel - hela Skandinaviens juldrottning åker ut på turné 2023.

 

Sissel har en helt unik förmåga att sprida julstämning och kommunicera med sin publik. Varje år får publiken uppleva en konsert där det oförutsägbara kombineras med de trygga och varma traditioner julen bjuder på. Nu gör hon det igen och rullar ut med sin julturné ”Sissels Jul” i Norge, Sverige och Danmark.

 

Med sin kristallklara stämma har hon trollbundit publik i hela världen. Utöver att hon har rekordet för det bästa säljande albumet i norsk historia med ”Glade Jul” från 1987 har hon också blivit ett namn internationellt i samband med jul. Hon har gjort oförglömliga storkonserter som ”Christmas in Vienna” och ”Christmas in Moscow” med Plácido Domingo och José Carreras. Hon blev nominerad till en Grammy för julskivan ”Spirit of the Season” från 2016 tillsammans med The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. Under 2022 samarbetade hon igen med den prisbelönta kören från Utah då de gav ut  julskivan ”Winter Morning. Hon kan nu också avslöja att det kommer mer nyinspelad julmusik 2023.

 

Sissel har i flera decennier turnerat i Skandinavien med sina julkonserter, något hon själv betraktar som en av jultidens höjdpunkter. Nu ser hon verkligen fram emot att göra det igen.

 

”Konserten ska spegla tiden och musiken vi lyssnar på och behöver fram till julen kommer. Den är glad, vacker, rolig, känslosam och ska beröra. När du som publik lämnar salen önskar jag att du ska känna att vi upplevde något tillsammans, och att det var unikt och speciellt just för dig” säger hon själv.

 

 

Arrangör: Skyskraper Artist AS och Early Bird Music AS


Biljettinformation

Föreställningens längd 1 tim 30 min


Biljettpris Ordinarie 645 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

 

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller Tel: 0583-711730
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.
Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

 

Garderob obligatoriskt. 20 SEK (intäkterna går till lokala föreningar i Askersund)

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla