bookmark 1 show style1 City date_range 9 November 2023

Roger Damawuzan

Roger Damawuzan aka “Togos James Brown” inledde sin karriär redan i slutet av 60-talet och fick några år senare sitt definitiva genombrott med hiten “Wait For Me” vars sjutumsvinyl anses vara en helig gral för vinylfantaster över hela världen. Damawuzan var den som introducerade rytmerna Gazo, Akpesse och Kamou i modern soulmusik och skapade en helt ny stil av funk. Han anses även vara en stark influens till Togos moderna stil av Hiphop och Elektro.

 

Idag gör Roger Damawuzan en storstilad comeback över världen med albumet Seda. På Damawuzans modersmål Mina betyder Seda “lyssna”, något som inte ska tolkas som ett råd eller förslag utan som en order!

 

Konserten på Fasching den 9 november under Selam Festival Stockholm blir Roger Damawuzans första någonsin i Sverige och vi kan förvänta oss en av årets mest dansanta kvällar! ----------------- 

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se


TA MED DIG BILJETT ELLER BOKNINGSNUMMER FÖR ENTRÉ. Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.   VÄLKOMMEN!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla