bookmark 5 shows style1 City date_range 23 November 2023 - 2 December 2023

SHIRLEYS JUL PÅ HUS 57 i Ängelholm

Allas vår Shirley bjuder in till en magisk helkväll där hon tillsammans med sin pianist ger er en blandad repertoar med allt från klassiska julhits till ett urval från hennes egna låtskatter.
Det serveras en 3-rätters julinspirerad middag och där har ni möjlighet att förbeställa vårt dryckespaket. (Dryckespaket beställs separat på konferens@hus57.se)

 

SÅHÄR SER KVÄLLEN UT Du anländer till Hus 57 kl. 18.00. Vi är helt säkra på att du möts av leenden i vår entré innan vi visar er vidare in till Esther, kvällens showlokal. Baren är öppen om du önskar något gott att dricka innan du sätter dig till dukat bord. Under kvällen avnjuter du middag varvat med Shirleys ljuvliga toner från scenen. Efter kl. 22.00 går det fint att smyga vidare till BAR 57 om ni önskar att kvällen ska pågå en stund till.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla