bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Lisa Nilsson

Sångerskan Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell bjuder på en intim afton med sväng!


Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur. Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer.

 

Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans.

 

Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken till musiken och scenkonsten styra.

 

Insläpp från kl.18 och Lisa Nilsson går på scen kl.19.

 

Övrigt

Föreställning är en timme och fyrtiofem minuter lång och det är ingen paus.

 

Garderob finns mot en avgift.

P-platser finns utanför Cassels konserthus med adress Bergsmansvägen 33 i Grängesberg. 

 

Boende finns på Disponentparken och hotell Stopet i Grängesberg

 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla