bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

DANSBAND DELUXE

Dansband Deluxe – hitsen och historierna, nu med Sten Nilsson från Sten & Stanley!

 

Äntligen dags igen för den hitsprakande konsertturnén med Dansband Deluxe under ledning av hela Sveriges dansbandsexpert, programledaren Thomas Deutgen. En fullmatad kväll där låtarna står i centrum ihop med Thomas karismatiska sätt att berätta dansbandskulturens roliga, märkliga och hisnande historia.

Mängder av starka Svensktoppslåtar som sjungs av originalartisterna där nostalgin är i fokus.

 

Dansband Deluxe är oändligt stolt över att presentera ingen mindre än Sten Nilsson, som höstens nya gästartist. Med en makalös karriär som spänner över fem decennier. Med sitt band Sten & Stanley har han turnerat Norden runt ända sedan 60-talet, och haft över 65 låtar på Svensktoppen, sålt miljoner skivor och varit programledare i tv och radio. Sten Nilsson är så nära legendar du kommer!

 

Dessutom populära Tony Ljungström som slog igenom i slutet av 80-talet när han spelade sig själv som sångare i Black Jack, bandet han därefter medverkade i fram till för ett par år sedan. Inget stoppar honom nu! På scenen står även Göran Lindberg, mångårig dansbandsnestor i både Tonix och Matz Bladhs, en ”guldstrupe” med många kända låtar på sitt samvete, samt Monia Sjöström, dansbandsdrottning från Grönwalls som knockade publiken på 90- och 2000-talet. Givetvis kompas alla artister av liveband och kör.

 

 

Arrangör: Thomas Deutgen AB

 

Biljettinformation

Föreställningens längd 2 tim 30 min (inkl. 25 min paus)


Biljettpris Ordinarie 645 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)

Ungdom upp till 15 år 320 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

 

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller Tel: 0583-711730
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

 

Garderob obligatoriskt. 20 SEK (intäkterna går till lokala föreningar i Askersund)

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla