bookmark 1 show style1 City date_range 29 July 2024

Clara Klingenström

CLARA KLINGENSTRÖM


Hyllade artisten Clara Klingenström gästar St. Nicolai kyrkoruin och gör sommarens enda konsert på Gotland. Clara Klingenström växte upp på Gotland och flyttade som 16-åring till Stockholm för att ägna mer tid åt musiken. Hon slog igenom i Melodifestivalen 2021 med den hyllade låten “Behöver inte dig idag”, en låt som i dag har över 20 miljoner streams på Spotify. I slutet av samma år kom hennes debutalbum “Claras dagbok” som innehöll hela 17 låtar.


Efter den explosionsartade debuten prisades hon för “Årets genombrott” på Rockbjörnen. Hon nominerades också till “Årets nykomling” på Grammis och till årets soloartist samt årets pop/rock av Gaffa. Sedan dess har hon släppt ett flertal singlar och turnerat runt om i Sverige. Senast så såg vi henne i årets Melodifestival. Med sina känslomässigt laddade och ärliga texter har hon snabbt gjort sig en central plats på den svenska musikscenen. 


Support denna sommarafton är Jimmy Ahlén.

 

Plats: S:t Nicolai Ruin

Entré: 395:-

Åldersgräns: 13 år i målsmans sällskap

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla