bookmark 1 show style1 City date_range 26 June 2023

Impro Bootcamp - "Hjältens Resa"

Ta ditt nästa kliv som improvisatör!Under fyra heldagar får du lära dig verktyg, teori och tekniker som hjälper dig att improvisera en längre föreställning med fokus på dramaturgi, story och karaktärsutveckling.

Kursen baseras på boken "The Writer's Journey: Mythic Structure for Writers av Christopher Vogler" och hans berättarmall "Hjältens resa". Tillsammans går vi igenom 12 steg en hjälte i en berättelse måste passera samt de arketyper som en berättelse innehåller. Kursen avslutas med ett uppspel för publik.

För att få gå kursen måste du minst ha genomfört nybörjare- och fortsättningsnivå hos Improverket, eller motsvarande.

Kursledare: Hjalmar Hardestam Hjalmar är kursledare på Improverket och Gbgimpro. Han driver Göteborg Improv Comedy Club och Impropodden samt spelar regelbundna föreställningar med frigruppen Blink.

Dag: Måndag - torsdag 26-29 juni
Tid: 10:00 - 16:00
Var: Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30
Max antal: 10 st.

Tillgänglighet
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan. Det finns inga trösklar i den publika miljön. För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla