bookmark 1 show style1 City date_range 10 June 2023

DET STORA SKIVSLÄPPET - Simon Swahnström & Lürsta Sockens Husarer

DET STORA SKIVSLÄPPET - SIMON SWAHNSTRÖM & LÜRSTA SOCKENS HUSARER
Det tog tre långa, svåra år, men nu är den äntligen pressad och klar. Simon Swahnström & Lürsta Sockens Husarer släpper den 9 juni sin platta "Irländska Rötter" med just irländska folkvisor översatta till skaraborgska.
För att fira detta har husarerna efterlyst en rejäl rotblôta till releasefest och var skulle en sådan hyllning till Skaraborg ske om inte på schlätta utanför Lugnås?
Förutom att få höra plattan live från början till slut kommer kvällen bjuda en rad överraskningar och spännande stôlleprov så som brännvinsprovning, hemliga gäster, spådam och allt däremellan!
Just det! Som av en händelse kommer även grymmaste gänget med Schlätta Burgers att sladda in på stationsplan just denna kväll för att langa de godaste smashade burgarna en kan tänka sig.
BRÄNNVINSPROVNINGEN
Vad händer om man korsar en grynkorvsälskande sommerlier med ett gäng skaraborgska folkvissjungande husarer med ett par kusiner från landet?
Jo, då bjuds det in till en brännvinsprovning av sällan skådat slag!
* Den superproffsiga sommelieren leder oss genom heeela provningen
* 5 olika brännvinssorter kommer att provas
* Husarerna tolkar 5 olika snapsvisor
* En jury bestående av (än så länge) hemliga gäster lämnar sin bedömning
* Du kanske köper något annat än Hallands fläder till midsommar...
Provningen bokas antingen som ett tillval när du köper din biljett för 195:-/person eller på plats den 10 juni för 245:-/person.
Här nedan hittar du lite torr, men ack så viktig information!
TIDER
18:00 öppnar Lilla Björkö
19:00 första happeningen på scenen 22:00 solnedgång
23:59 bussen tillbaka till Mariestad avgår
INTRÄDESBILJETT
Du behöver inte skriva ut din biljett, men du behöver kunna visa upp den i en mobil med en så pass hel skärm att vi kan scanna in den.
ÅLDERSGRÄNS
18 år, det här är inget baluns barn vill vara med på.
MAT
På plats fins möjligheten att inhandla finfina lokalproducerade burgare när hungern faller på. Det är sedan länge det bästa sättet att balansera upp brännvinet med.

KONSERTBUSS
Bokas på samma sida som du köper din biljett på för 95:- Den avgår från Mariestad vid 18-tiden och exakt avresetid meddelans dagarna innan. Returresan avgår från Lilla Björkö 23:59.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla