bookmark 1 show style1 City date_range 25 November 2023

En vinterkväll med Peter Jöback

Peter Jöback åker ut på stor arenaturné när årets allra finaste högtid står för dörren och den 25 november når den efterlängtande showen Kristianstad Arena!

 

“Det blir en poetisk och storslagen show som jag hoppas ger upphov till både eftertanke, glädje och definitivt till en varm gemenskap. Jag ser också fram emot att visa min publik var jag står idag, 20 år efter albumet ”Jag kommer hem igen till jul” som för mig blev början till en helt ny väg, både personligt och musikaliskt”, berättar Peter Jöback.

 

Samarbetet 2002 med producenten Lars Halapi inför ”Jag kommer hem igen till jul” öppnade upp en ny musikalisk värld för Peter genom legendarer som Leonard Cohen, Joni Mitchell, Van Morrison och han fullkomligt knockades av musikens kraft. 

“Plattan och musiken jag introducerades till blev som en katalysator för mig till ett bättre liv. Idag har jag man och barn och står på en stabil grund - nu vill jag bygga väggarna och tornen”, fortsätter Peter Jöback.

 

Det för sin tid så nyskapande albumet ”Jag kommer hem igen till jul” har idag blivit en given del i de flesta svenska hem med över 600 000 sålda fysiska album och årligen över 10-tals miljoner streams. Titellåten är dessutom topp 10 varje år över mest spelade jullåtar i radion. 2019 kom filmen med samma titel, till viss del baserad på Peters egen historia där han spelade huvudrollen. Filmen fick en Guldbagge framröstad av publiken och har blivit en julklassiker som ses årligen på samtliga streamingtjänster. 

 

"Det kommer bli fantastiskt kul och fint att få arrangera en förstklassig julkonsert som denna med Peter Jöback" säger Oskar Askevik, projektledare på Paraply Live, medarrangör för showen i Kristianstad. "Låt dig förtrollas av en av våra största och mest älskade röster uppbackad av ett fantastiskt liveband" avslutar Oskar.

 

Showen i Kristianstad Arena blir en krispig, gnistrande högtiskväll i gemenskap med nära och kära bästa julmusiken.

 

"Äntligen får vi uppleva en magisk julkonsert med Peter Jöback i Kristianstad! Trots att sommaren står för dörren längtar vi redan efter att mysa till det i arenan för en riktigt gnistrande helkväll med Peter. Välkomna!" säger Henrik Fröberg, VD på Kristianstad Arena

 

Biljetterna släpps torsdag 27 april klockan 10.00

 

Hålltider (uppdateras löpande):

18.00 - Dörrarna till Kristianstad Arena öppnar

19.30 - Show

 

Arenarestaurangen:
Ladda upp i arenan med vår goda buffé innan showen!

 

Förrätt: 3 x Sill / Omelett med handskalade räkor / kavring / västerbottenost.

Varmrätt: Baby leaf / Brysselkål med hyvlad mendel / Rödkålssallad + Fläsksida black orange / Pepparsås / Klyftpotatis / Äppelchutney

 

Kostnad 345kr

 

Bokas separat via www.kristianstadarena.ebiljett.nu

 

Hitta hit: 

Kristianstad Arena har adress Västra Storgatan 69, 291 54 Kristianstad.

Hit tar du dig enkelt till fots eller med cykel. Kommer du långväga uppmanar vi besökare att åka tåg till Kristianstad C dit både Öresundståg och SJ stannar. Från stationen är det sedan cirka 15 minuters promenad längs vackra västra boulevarden. 

 

Biljetter:

Ha dina biljeter redo för scanning! Du behöver inte skriva ut din biljett utan det går bra att visa den digitalt i din mobil. 

Autentiska biljetter säljs endast via denna Nortic-sida. Se upp för falska och dyra andrahandsbiljetter!

 

Ej tillåtna föremål:

Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, egen mat och dryck, selfie-pinnar, stora väskor, farliga eller vassa föremål. Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats. Samtliga besökare genomgår enklare visitering på plats för din och andras säkerhet och trygghet. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla