bookmark 1 show style1 City date_range 18 June 2023

Guvna B

Isaac Borquaye, mer känd som Guvna B, är en brittisk rappare, författare och medieprofil från London som har vunnit många fans med sin unika musikstil och budskap. Han har släppt flera album och är känd för att blanda olika musikgenrer i sin musik, vilket har resulterat i en unik stil med kraftfulla texter som rör sig kring ämnen som tro, hopp och rättvisa.

 

Hans album, everywhere + nowhere (2020) var Storbritanniens högst listade icke-explicita rapalbum det året och hans låtar har över 30 miljoner streams. Hans nya album "The village is on fire" släpps den 26 maj 2023.

 

Hans bok Unspoken: Toxic Masculinity and How I Faced the Man Within the Man (2021) blev en Amazon-bästsäljare. Han har släppt 9 album har mottagit 2 MOBO Awards och 3 Urban Music Awards. Han var också den första rapparen någonsin att toppa de officiella Christian & Gospel-listorna.

 

Han är erkänd som en inflytelserik och viktig röst inom brittisk rapmusik på grund av hans inspirerande och upplyftande lyrik och hans syn på ungdomskultur. Så om du vill uppleva Guvna B live och höra hans musik som berör och inspirerar, är det här ett tillfälle du inte vill missa!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla