bookmark 1 show style1 City date_range 14 July 2023

Kallis by Night - Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen och fick under 00-talet alla att vända blickarna mot Snook. 2010 formade han om hur svensk pop lät med solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” och när 10-talet summerades stod det klart att ”Gubben i lådan” var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet. 2020 återvände han med ny musik och året efter följde det tredje soloalbumet i ordningen – ”Döda hjärtan kan slå igen” – hans första på svenska platta på åtta år. Därefter har han synts i tv-programmet Så mycket bättre, där hans tolkningar hyllats av såväl deltagare som lyssnare.

 

2022 var han ute på en stor sommarturné med spelningar på festivaler som Bayside, Putte i parken, HudikKalaset och Storsjöyran innan den avslutades med en stor konsert på hemmaplan i Stockholm på Skansen. Just nu befinner sig Daniel i studion och vi välkomnar honom till Visby och Kallis i Sommar!

 

Open: 20.00 - 23.00

Live: ca 21.00

Ålder: 18år

 

 

Bordsbokningar: viptables@kallisvisby.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla