bookmark 1 show style1 City date_range 10 July 2023

Tomas Stenström | Ljugarn

Förra sommaren producerade artistbyrån Jubel ihop med öbon Robin Waernquist en första konsertkväll på Pensionat Lövängen, mitt på Ljugarn. Då var det parkturnén Blomstertid som gjorde ett succéartat stopp ihop med artisterna Cleo, Cornelia Jakobs och Daniel Adams-Ray. Satsningen gav mersmak och nu meddelar arrangörerna att det kommer skapas nya konsertminnen på Pensionatet. I sommar bjuds det på konsert med ingen mindre än Thomas Stenström! 

Thomas Stenström har det senaste året gjort succé på alla Sveriges livearenor, sålde ut Avicii Arena i april och har sedan dess mer eller mindre sålt ut alla konserter han annonserat. 


“Ljugarn är värd en bra konsertscen! Efter förra årets enorma respons så tror jag att Ljugarn kan bli ett självklart stopp för Sveriges största artister och band.” Kommenterar Robin Waernquist, lokal arrangör. 


Åldersgräns: 18+ (Under 18 behöver du gå tillsammans med målsman). 

Barn upp till 12 år går in gratis i målsmans sällskap. 

 
Thomas Stenström: 

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna. 

2022 har minst sagt varit ett rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet “utsålt” har varit gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid. Han har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla