bookmark 3 shows style2 cities date_range 10 September 2023 - 15 October 2023

Pappa Kapsyl - Dinosauriernas alfabet

PAPPA KAPSYL – DINOSAURIERNAS ALFABET

En fartfylld rockkonsert för barnfamiljer med bra musiksmak och humor!

 

Pappa Kapsyl sjunger sig genom alfabetet med avstamp i sin nya ABC-bok. R som i raptor, T för tyrannosaurus rex, K som i köttätare, S för spinosaurus ... eller kanske stegosaurus? Låt publiken bestämma! Så många låtar, så många bokstäver! Hinner han med dem alla?.. 

 

”Superkul för både barn och vuxna!” 

”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.” 

”Perfekt mix mellan att vara spännande, läskigt och roligt.”

 

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn – och deras föräldrar! Med över 7 miljoner streams på Spotify, 6000 följare på YouTube och mer än 1000 live-gig i bagaget är Pappa Kapsyl en av Sveriges populäraste och mest anlitade barnartister och familjeunderhållare.

 

Läs mer på pappakapsyl.se

 

Kom gärna förberedd till föreställningen! På dinobarn.com finns tröjor, kepsar och massa annat skoj från Pappa Kapsyls värld. Där finns också möjligheten att få en personlig text på ryggen på sin t-shirt. Kanske ett alldeles eget dinosaurienamn? Välkomna!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla