bookmark 4 shows style1 City date_range 30 June 2023 - 18 August 2023

Operapub 2023

Opera på Skärets operapub är ett evenemang  med sång av världsklass och avspänt gemyt. Och en upplevelse som ofta får stämningen, applåderna och känslorna att slå i taket. Här får du uppleva operasång alldeles inpå såväl öra som kropp, i generösa programval med översvallande artistisk glädje.

Med en god öl i handen och en härlig räksmörgås på tallriken kanske du får höra din favoritaria på bara några meters avstånd, sjungen av en stjärnsångare med mäktig stämma. Eller så är du med när en ung sångare och blivande stjärna gör sitt första framträdande som solist.

Vid pianot sitter virtuoser som både ackompanjerar sångarna och bjuder på solonummer. Allt kan hända på vår operapub! Har du aldrig upplevt operasång i verkligheten är detta det bästa sättet du kan börja din bana som operaälskare på.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla