bookmark 3 shows style1 City date_range 22 November 2023 - 25 November 2023

Julshow 2023 - Rock n´Roll is here to stay

Fira julen 2023 på Sundspärlan
Njut av vårt berömda och fantastiska julbord med allt från klassiker såsom prinskorvar, köttbullar och sylta till hembakat bröd, egna sillinläggningar, vegetariska smaksensationer och mycket mer.

 

Sundspärlan presenterar stolt showen Rock´n roll is here to stay med Mikkey Dee!

Brylkräm, utsvängda byxor, pudelfrisyrer och gränsöverskridande utstyrslar. Varje era i rockens historia har satt sin prägel på den musik vi idag definierar som ”rock”.

 

I showen ”Rock’n roll is here to stay” bjuds publiken på rockhits från både då och nu. Favoriter blandas med överraskningar och de tre sångarna bildar med sina personligheter den perfekta blandningen för alla smaker!

 

Som avslutning bjudes på publiken på en överdådig rockfinal med ”the one and only” Mikkey Dee. Världstrummisen från Motörhead och Scorpions. Äntligen i Sverige efter snart 30 år av världsturnéer, kommer han att leda bandet och artisterna genom en kavalkad av rockhits, trumsolon, ekvilibristiska gitarrsolon och höga toner i falsett.

 

OBS! Är ni ett sällskap som vill sitta tillsammans?
Boka såhär: En person köper alla biljetter för samtliga i sällskapet. Den personens namn + antal i sällskapet blir ert sällskapsnamn. Om ni ej gör på detta vis kan vi ej garantera att ni kan sitta tillsammans.   

-----------------------------------------------------------------

Datum 22, 24, 25 november (med reserveration för att de bokningar som görs den 22 november kan flyttas till 24 eller 25 november. Priset kvarstår för er som redan har köpt biljetter)

Tider
18:30 Entrén öppnas
19:00 - 21:00 Julbord

21:00 - 22:30 Show
22:30 - 01:00 Dans med DJ


Begränsat antal platser. Biljetter köpes onumrerade (bordsplatser tilldelas av oss). Mer information kommer på hemsidan. På nästa sida anger ni eventuella allergier eller matpreferenser.

 

Alla frågor gällande julen tar vi tacksamt emot på: bokning@sundsparlan.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla