bookmark 2 shows style1 City date_range 17 November 2023 - 18 November 2023

Julshow 2023 - Queens

Fira julen 2023 på Sundspärlan
Njut av vårt berömda och fantastiska julbord med allt från klassiker såsom prinskorvar, köttbullar och sylta till hembakat bröd, egna sillinläggningar, vegetariska smaksensationer och mycket mer.

 

Sundspärlan presenterar stolt den fantastiska showgruppen Queens - A tribute to the music of Queen. 

Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och därför med musiken i fokus istället tolkas låtskatten med 4 fantastiska sångerskor: Nina Söderquist, Anna Sahlene, Anna-Mia Bonde, Karin Funk   I den 90 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång. Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt! Detta är nästa nivå, detta är QUEENS!

 

OBS! Är ni ett sällskap som vill sitta tillsammans?
Boka såhär: En person köper alla biljetter för samtliga i sällskapet. Den personens namn + antal i sällskapet blir ert sällskapsnamn. Om ni ej gör på detta vis kan vi ej garantera att ni kan sitta tillsammans. 

 -----------------------------------------------------------------

Datum 17 november & 18 november

Tider
18:30 Entrén öppnas
19:00 - 21:00 Julbord

21:00 - 22:30 Show
22:30 - 01:00 Dans med DJ


Begränsat antal platser. Biljetter köpes onumrerade (ni blir tilldelade platser av oss). Mer information kommer på hemsidan. På nästa sida anger ni eventuella allergier eller matpreferenser.

Alla frågor gällande julen: bokning@sundsparlan.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla