bookmark 1 show style1 City date_range 12 August 2023

Iris Bergkrantz

Den skånska sångerskan och kompositören Iris Bergcrantz och hennes liveband bjuder på musik från alla hennes skivor, både eget material och personliga tolkningar av Olle Adolphson. Publiken kan förvänta sig både temperamentsfylld jazz, intimitet, personlighet och en nostalgitripp tillbaka till Olle Adolphsons storhetstid.

 

Hon har uppträtt på scener i Berlin, New York, London, och i somras kunde den svenska publiken se och höra henne i SVTs Allsång på Skansen.

 

Iris har släppt tre rosade album i eget namn. ”Young Dreams” blev nominerad till en Danish Music Awards för bästa vokaljazz-album 2020, samt utnämnt till Årets bästa vokaljazzalbum i både Lira Musikmagasin och i Los Angeles Jazz Bossa & Beyond. På senaste ”Trasighet och Fransar” tolkar hon Olle Adolphson – med den äran.

 

För mer information om evenemang och tillgänglighet på Skottvång, var vänlig besök vår hemsida: https://skottvangsgrufva.com/

 

Har ni frågor om biljettpriser för barn så maila oss på: info@skottvangsgrufva.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla