bookmark 1 show style1 City date_range 26 July 2023

Tibble Transsibiriska

Tibble Transsibiriska är ett av Sveriges största och i särklass mest uppskattade gypsy/balkan-band, som fått publiken att dansa hejdlöst både i Sverige, Europa och Kina!

 

Med rötter i svensk musik och en passion för romsk musiktradition från öst och Balkan, skapar Tibble Transsibiriska ny musik som inte bara får publiken att dansa hejdlöst utan också visar dem kraften i att hämta inspiration över kulturella gränser! Musikmagasinet LIRA uttryckte det: ”En kompromisslös nyfikenhet och gränslöshet som gör att det sticker ut i Balkanmängden”.

 

Deras originalkompositioner, liksom deras liveframträdanden, glöder av lekfullhet, driv, virtuositet och spelglädje. Som liveband levererar Tibble Transsibiriska en otrolig energi. Finns inget dansgolv så dansar man på borden!

 

För mer information om evenemang och tillgänglighet på Skottvång, var vänlig besök vår hemsida: https://skottvangsgrufva.com/

 

Har ni frågor om biljettpriser för barn så maila oss på: info@skottvangsgrufva.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla